Wil je weten of zangles iets voor jou is? Vraag dan een proefles aan!

Rianne Hekkema is een ervaren zangdocente die met veel plezier lesgeeft aan zowel beginners als gevorderden van alle leeftijden. Iedereen die het leuk vindt om te zingen en graag zijn/haar stemmogelijkheden verder wil ontwikkelen is van harte welkom op haar leslocatie in Rotterdam Noord.

lesTechniek

In mijn zanglessen werk ik voornamelijk vanuit de EVTS-methode (Estille voice training system). Deze gerenommeerde methode zorgt er voor dat je in korte tijd duidelijke verschillen kunt horen en voelen. Ook is het makkelijk om thuis zelfstandig aan de slag te gaan met de onderwerpen die je in de les hebt behandeld. Door EVTS wordt duidelijk wat je precies doet (anatomie), waardoor de hoe logisch en helder wordt. Kortom een concrete en leuke methode waarmee je alle mogelijkheden van jouw stem kunt ontdekken op een gezonde manier!

Liedpresentatie

Tijdens mijn lessen vind ik het naast techniek belangrijk om naar de presentatie van nummers te kijken. Hoe kun je het gevoel dat een nummer bij jou teweeg brengt zo uiten dat anderen dit ook meekrijgen? We werken hierbij o.a. aan de elementen tekstbegrip, dynamiek, timing, articulatie en lichaamstaal. De geleerde technieken kun je, als je wilt, op een publiek uitproberen tijdens de jaarlijkse voorzingavond.

Voluit zingen

Hoe belangrijk techniek en presentatie ook zijn, het allerbelangrijkste is dat jij met plezier zingt. Ik help jou hier graag bij door jou op je gemak te stellen en samen op een ontspannen manier te onderzoeken wat er allemaal mogelijk is met jouw stem, zodat jij vol vertrouwen durft te zingen.

Interesse?

Graag kijk ik samen met jou naar jouw wensen. Om alvast een indruk te krijgen van de lesmogelijkheden klik hier. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of het plannen van een proefles.


“De sfeer is prettig en ongedwongen, de lessen zijn een feestje  en ik steek er heel wat van op. Noten die voor mij onbereikbaar waren haal ik nu met gemak. En door het toepassen van de mij aangeleerde ademhalingstechnieken kan zelfs ik (Astma patiënt ) een stevig rock nummer uitzingen”

Kor Vooges, bassist en zanger in een rockband