Privé-les

Tijdens deze les wordt er gewerkt aan stemtechniek, klankkleur, muzikaliteit en zangpresentatie. Samen onderzoeken we de mogelijkheden van jouw stem. Het voordeel van een privé-les is dat de les volledig gericht is op jouw ontwikkeling, wensen en voorkeuren, zodat er veel ruimte is voor verdieping en maatwerk. Tijdens al mijn lessen staan zangplezier én stemgezondheid voorop.

Duur van de les: 30 of 45 minuten per week of per 2 weken

Duo-les

Concert Kelvin Wormgoor in EngelsTijdens deze les wordt er gewerkt aan stemtechniek, klankkleur, muzikaliteit en zangpresentatie. Samen onderzoeken we de mogelijkheden van jullie stemmen. In een duoles kun je allebei aan een eigen lied werken of samen hetzelfde lied zingen. Met z’n tweeën is het natuurlijk ook mogelijk om voor duetten en/of meerstemmige muziek te kiezen. Het voordeel van een duo-les is, naast de gezelligheid, dat je veel kunt leren van het luisteren naar elkaar. Tijdens al mijn lessen staan zangplezier én stemgezondheid voorop.

Duur van de les: 45 minuten per week of per 2 weken

Groepscursus Basistechnieken zang (Nieuwe cursus start januari 2017)

Tijdens deze groepscursus leer je in een kleine groep (3-5 personen), de basistechnieken van het zingen aan. Deze cursus is bedoeld voor de beginnende zanger en voor meer ervaren zangers die graag de basistechnieken weer even op willen frissen. Een leuke en leerzame manier om te ontdekken of mijn zanglessen bij jou passen. Mocht je na deze introductiecursus enthousiast zijn geworden, dan kun je kiezen voor de vervolgcursus (Basistechniek deel II) of de overstap maken naar privé- of duolessen. Tijdens al mijn lessen staan zangplezier én stemgezondheid voorop.

Duur van de les: 1 x per 2 weken 45 minuten (op maandag- of dinsdagavond, overdag alleen bij voldoende animo)

Startdatum: 23 januari 2017

Groepscursus The Vocal Group (Nieuwe cursus start januari 2017)

Tijdens deze groepscursus wordt er in een kleine groep (6-9 personen), gewerkt aan meerstemmige muziekstukken. Gezien de kleine groep wordt jouw muzikale oor uitgedaagd en getraind, je kunt namelijk minder op jouw medezangers leunen. Tijdens de lessen zal er, naast meerstemmigheid, ook aandacht zijn voor zangtechniek, klankkleur en tekstbeleving. Tijdens al mijn lessen staan zangplezier én stemgezondheid voorop.

Duur van de les: 1 x per 2 weken 60 minuten (momenteel op maandagavond van 20:00 – 21:00 uur)

Startdatum: 16 januari 2017


Heb jij een andere wens?  Neem dan contact op om te bespreken wat mogelijk is.